Wypróbowana technika nadziewania ciastek
Przeznaczenie:
Urządzenie idealne przy produkcji: ptysi, croissantów, eklerek, pączków, ciactek, rurek, jak również do uzupełniania pojemników różnymi masami. Maszynę można używać zarówno do każdego kremu cukierniczego jak i dżemu.
Zalety naszych nadziewarek:
* całość wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
* napęd pneumatyczny - odporność na przeciążenia
* cicha i bezawaryjna praca
* podgrzewany lej z możliwością wyłączenia (dotyczy NDC-1/LP)
* solidna całkowicie nierdzewna podstawa zaopatrzona w kółka jezdne i stopki
* urządzenie wyposażone w zestaw 8 szt. igieł o różnej średnicy i długości oraz głowicę dwuigłową
* nadziewarka standardowo wyposażona jest w ręczny pistolet do zdalnego nadziewania
* urządzenie dostępne w dwóch wersjach NDC-1 i NDC-1/LP - wersja z lejem podgrzewanym
* nadziewarka nie posiada w komplecie sprężarki, która może być dostarczona na życzenie
Zakres ciśnień: 0,12-0,80 MPa / 0,12-0,80 MPa
*Zużycie powietrza: 100 l/min // 100 l/min
Moc grzałki: nie dotyczy / 2,0kW
Pojemność leja: 30 L / 30 L
Zakres nadziewania: 5-210g / 5-210g
**Ilość cykli max: 10/min // 10/min
Długość: 1300mm / 1300mm
Szerokość: 650mm / 650mm
Wysokość całkowita: 1620mm / 1620mm
Wysokość do igieł: 1000mm / 1000mm
Wysokość do półki: 900mm / 900mm
Zasilanie: 220V / 220V
Ciężar: 150 kg / 182 kg